Rrjeti i shitjeve

Ju gjithashtu mund të aplikoni për një hua FORZA me një nga partnerët tanë, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni vendodhjen tuaj aktuale dhe ne do t’ju japim udhëzime për në vendin më të afërt ku mund të aplikoni.

Legjenda
Apliko në degë
Filtrat
Kërko

   Si të aplikojmë tek partnerët tanë?

   Zgjidhni vendndodhjen më të afërt
   Zgjidhni vendndodhjen më të afërt

   E tëra çfarë ju duhet të bëni është të caktoni vendndodhjen tuaj në dritaren Vendodhja dhe të zgjidhni një nga vendet e shitjes së partnerëve tanë. Nëse keni nevojë për ndihmë, ju lutemi na kontaktoni.

   Bëni kërkesë për kredi FORZA
   Bëni kërkesë për kredi FORZA

   Për të aplikuar tek partnerët tanë ju duhet të shkoni personalisht në vendin më të afërt të zgjedhur më parë dhe të sillni një kartë identiteti ose pasaportë të vlefshme. Operatorët tanë partnerë do të plotësojnë aplikimin për ju.

   Merrni paratë tuaja
   Merrni paratë tuaja

   Menjëherë pas aplikimit, të dhënat tuaja përpunohen dhe brenda një kohe të shkurtër do të njoftoheni për vendimin përfundimtar me SMS. Shuma e aprovuar e kredisë mund të tërhiqet nga ju në një nga degë tona.

   SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

   +355694007774 (whatsapp)
   info@forza.al

   E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
   E Dielë: 09:00-14:00

   +355 45620300

   E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
   E Dielë: 09:00-14:00
   Partner Locations

   E dini?

   Ju gjithashtu mund të aplikoni për një hua FORZA tek partnerët tanë
   zgjidhni adresën më të afërt
   Menyja kryesore

   Call back