Regjistrohu

Identifikohuni për të hyrë në llogarinë tuaj private, për të bërë ripagimet e huasë, azhurnoni detajet tuaja dhe shikoni shpërblimet tuaja,.

Me mbaj mend

Identifikohuni me llogarine tuaj ne rrjete sociale.
Ende s'jeni regjistruar? Krijoni llogarine tuaj duke filluar nje aplikim te ri

Kliko ketu per te aplikuar

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

+355694007774 (whatsapp)
info@forza.al

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00

+355 45620300

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00
Partner Locations

Capital Invest sha ju jep mundësinë që ju të aplikoni për kredinë FORZA me një nga partnerët tanë

Ju gjithashtu mund të aplikoni për një hua FORZA tek partnerët tanë
zgjidhni adresën më të afërt
Menyja kryesore

Call back