Si të aplikoj?

ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS

ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS

Ju mund të zgjidhni nga 4000-50000 lekë për afatin që doni dhe shtyp APLIKO.

RREGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë)

RREGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë)

Aplikoni duke vendosur ID-në, numrin e telefonit dhe e-mailin tuaj. Skuadra FORZA do t'ju kontaktoje!

TËRHIQ KREDINË

TËRHIQ KREDINË

CASH në degët tona ose të partnerëve tanë duke paraqitur vetem ID-në tuaj.

A kualifikohem?

Për të aplikuar për një kredi FORZA, duhet të plotësoni kërkesat e mëposhtme

  Për INDIVID nga 20 - 65 vjeç

Të gjithë qytetarët e Republikës së Shqipërisë ndërmjet moshës nga 20 - 65 vjeç që kanë një kartë identiteti ose pasaportë të vlefshme mund të aplikojnë për një kredi FORZA.

  REZIDENT në Shqipëri

Të ardhurat e rregullta mujore janë një nga kushtet për të aplikuar për një kredi FORZA. Në disa raste, mund t'ju kërkohet të siguroni prova të punësimit ose të ardhurave nga burime të tjera në mënyrë që aplikimi juaj të kompletohet me sukses.

  Shuma e kërkuar 4 - 50 mijë LEKË

Për të aplikuar për një kredi FORZA duhet të keni një kartë identiteti ose pasaportë të vlefshme.

  Vetëm me kartë identiteti

Ju duhet të keni numrin tuaj të telefonit celular dhe adresë emaili (jo e detyrueshme) për të aplikuar. Ne do t'ju dërgojmë një fjalëkalim në telefonin tuaj celular për të kontrolluar aplikimin tuaj dhe të identifikoheni në llogarinë tuaj.

  Aplikim ONLINE dhe/ose në Degë

  Njoftim me SMS në telefonin tuaj

  Tërhiq CASH ose në Bankë

  Pa GARANTOR apo garanci tjetër

lekë
lekë
lekë
ditë
ditë
ditë

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

+355694007774 (whatsapp)
info@forza.al

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00

+355 45620300

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00
Partner Locations

E dini?

Ju gjithashtu mund të aplikoni për një hua FORZA tek partnerët tanë
zgjidhni adresën më të afërt
Menyja kryesore

Call back