Apliko

1.Zgjidhni kushtet tuaja
2.Na jepni te dhenat tuaja
3.Merrni para
Example: YYMMDDSSSC
Example: (061) 123-4567
Example: 0123456789

Krijo llogari te re

Krijo llogari te re duke vendosur fjalekalimin tuaj. Te njejtin fjalekalim do ta perdorni per te hyre ne profilin tuaj.

ose rregjistrohuni me llogarine tuaj ne rrjete sociale?

Perdorni llogarine tuaj te Fejsbukut ose te Google per tu regjistruar dhe per te hyre ne Profilin tuaj.Detajet e kredise
Shuma e Kredisë
0 lekë
Periudha e pageses
0 ditë
Provizioni total (SBT 0 %)
0 lekë

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

+355694007774 (whatsapp)
info@forza.al

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00

+355 45620300

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00
Partner Locations

Capital Invest sha ju jep mundësinë që ju të aplikoni për kredinë FORZA me një nga partnerët tanë

Ju gjithashtu mund të aplikoni për një hua FORZA tek partnerët tanë
zgjidhni adresën më të afërt
Menyja kryesore

Call back