Për ne

Capital Invest sha
Është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest, ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar. Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare, të cilat ndikojnë në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare, institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse, përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Produkti FORZA
Është produkt që mundëson kredinë personale, pa garantor, vetëm me kartë Identiteti të lëvruar për një kohë rekord nga Capital Invest. Aplikimi bëhet i gjithi ONLINE nga celulari, tableti apo kompjuteri juaj pavarësisht orarit, ditës apo vendodhjes suaj kudo në Shqipëri.
Kredia mund të përdoret për çdo nevojë tuajën të përditshme apo për shpenzime të jashtëzakonshme dhe ofrohet për aq DITË sa ju nevojitet.
Ju mund ta merrni kredinë CASH (para në dorë) pranë degës tek Bulevardi “Zog i Parë” Tiranë dhe/ose pranë zyrave te Capital Invest në rrethe ose prane zyrave te agjentëve tanë,  ose në llogarinë tuaj bankare.
Klientët trajtohen me ndershmëri pavarësisht nivelit të të ardhurve, historisë financiare apo moshës. Capital Invest ofron mundësinë e proçesit të thjeshtuar, pa burokraci e lodhje në sigurimin e dokumentacionit apo garantorëve mbështetës në mënyrë 100% transparente.
Kushtet e kredisë, hapat e proçesit, interesi, komisionet e i gjithë informacioni i nevojshëm janë plotësisht e lehtësisht të pasqyruara.

lekë
lekë
lekë
ditë
ditë
ditë

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

+355694007774 (whatsapp)
info@forza.al

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00

+355 45620300

E Hënë - E Shtunë: 08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00
Partner Locations

Capital Invest sha ju jep mundësinë që ju të aplikoni për kredinë FORZA me një nga partnerët tanë

Ju gjithashtu mund të aplikoni për një hua FORZA tek partnerët tanë
zgjidhni adresën më të afërt
Menyja kryesore

Call back