KREDIA e PARË FORZA ofrohet me:

 • 0% interes dhe
 • -50% komision

Ulja aplikohet gjatë firmosjes së kontratës

-50%

NË KREDINË E PARË

 • Merr kredi deri në 50000 ALL
 • Afati i pageses 30 ditë
 • 50% ulje për kredinë e parë
 • Merr kredi deri në 100000 ALL (coming soon)
 • Afati pagesës deri në 3 muaj
 • Paga mujore
lekë
ditë
data e pagesës
Shuma e përgjithshme e pagesës
0 lekë

PËRSE TË ZGJEDH KREDINË FORZA?

 • Vetëm me Kartë Identiteti
 • Aprovim brenda 15 minutave
 • Njoftim me SMS në telefonin tuaj
 • Tërhiq shumën CASH ose në Bankë
Partner Locations

Capital Invest sha ju jep mundësinë që ju të aplikoni për kredinë FORZA me një nga partnerët tanë

Mund të aplikoni për kredinë FORZA edhe tek partneret tanë

Kriteret e financimitINDIVID nga 21 - 65 vjeç


TE ARDHURA mujore


Vetëm me KARTE IDENTITETI


Vetëm me kartë identiteti

Është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr.19, për aktivitetin e mikrokredisë.
Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest, ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar. Mikrofinancimi është mekanizmi I cili adreson mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatorësh të cilët nuk janë trajtuar nga Bankat.
FORZA është emri tregëtar I produktit Kredi Ditore, të ofruar në kohë rekord nga Capital Invest sha e që mundësohet pa garantor dhe vetëm me kartë identiteti. Ky product inovativ mundësohet edhe ONLINE nëpërmjet faqes së dedikuar të internetit www.forza.al nga celulari, tableti apo kompjuteri juaj pavarësisht orarit apo vendodhjes suaj kudo në Shqipëri.

HAPAT PËR KREDI

ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS

ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS

Ju mund të zgjidhni nga 4000-50000 lekë për afatin që doni dhe shtyp APLIKO.

RREGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë)

RREGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë)

Aplikoni duke vendosur ID-në, numrin e telefonit dhe e-mailin tuaj. Skuadra FORZA do t'ju kontaktoje!

TËRHIQ KREDINË

TËRHIQ KREDINË

CASH në degët tona ose të partnerëve tanë duke paraqitur vetem ID-në tuaj.

Na kontaktoni

Orari

E Hënë - E Shtunë:
08:00-20:00
E Dielë: 09:00-14:00

Pyetjet më të shpeshta

nuk e shikoni pyetjen tuaj këtu? Lexo më shumë ose Na kontaktoni

Merrni PARA në 15 MINUTA

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE!

Aplikimi është i disponueshëm në internet përmes të gjitha pajisjeve. Aplikimi nëpërmjet telefonit është “Shpëtim” për njerëzit që udhëtojnë shpesh.

ERMIRA K.

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE!

Thjeshtësia në aplikim është ajo që më pëlqen më shumë në FORZA. Jam i kenaqur me shpejtësinë e ofruar! Përshëndetje nga une!

ENIO V.

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE!

Zgjidhje ideale sa herë kam nevojë për para. Për shkak të shpejtësisë dhe disponueshmërisë une jam tashmë një klient i rregullt. Faleminderit Forza .

ALBANA S.

Menyja kryesore

Call back